PRALINES
De reden dat Jopp en Leen met een eigen zaak begonnen zijn, zijn hun signature pralines! Met een variatie aan kleuren en smaken zijn ze hun topproduct!
BREEKCHOCOLADE
Er is toch zo goed als niets leuker dan een stuk chocolade in stukken breken. Met onze breekchocolade kan je jezelf volledig lagen gaan!
SPECIALEKES
Je kan zoveel met chocolade doen dat we niet voor alles een categorie kunnen maken. Dus de specialekes vindt je hier!
PRALINES
Het paradepaardje van Elle Chocolates
Net zoals al onze creaties die het hele jaar door beschikbaar zijn, gebruiken we ook voor onze pralines enkel de beste chocolade en verse kwaliteitsvolle ingrediënten.
Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen gebruiken we GEEN bewaarmiddelen, maken we meermaals per week verse pralines. Op een temperatuur tussen 15 en 18°C kan u onze pralines tot 3 weken bewaren. Als u bij uw volgende aankoop uw luxe pralinedoos meebrengt, wordt deze terug voor u gevuld en ontvangt u daarbovenop nog een extra korting! Dit is niet enkel voordelig voor u, maar ook voor het milieu.
Niets zo lekker als deze praline met vanille en een super lekkere gezouten karamel.
Allergenen
MELK - SOJA
Voor de liefhebbers van saffraan en aardbei is dit een geschenk op aarde!
Allergenen
MELK - SOJA
Deze romige bananenkaramel gecombineerd met een walnoot praliné zit in een jasje van pure chocolade.
Allergenen
MELK - SOJA - WALNOOT
In deze praline komt de zachte peersmaak en de finesse van de gezondste wortelknol samen in een jasje van chocolade.
Allergenen
MELK - SOJA
De mellow cake heeft in het dialect ongelooflijk veel verschillende namen! Maar wij blijven bij de essentie.. maar dan in praline vorm.
Allergenen
MELK - SOJA - GLUTEN
Matcha, met zijn zachte zoete nasmaak van chocolade in combinatie van een licht zurige kerssmaak is een echte aanrader.
Allergenen
MELK - SOJA
Een advocaat met een kletskop! Zo lopen er waarschijnlijk heel wat rond. Wij hebben ze voor u in deze praline gestopt.
Allergenen
MELK - SOJA - GLUTEN - AMANDELEN
Een pure chocolade praline met een huisgemaakte pecan praliné en een Beurre Noisette ganache.
Allergenen
MELK - SOJA - PECAN
Voor de thee liefhebbers hebben we een praline van melkchocolade met earl grey karamel gecreëerd
Allergenen
MELK - SOJA
Een pure chocolade praline met kalamansi ganache en een huisgemaakte praliné van pinda's.
Allergenen
MELK - SOJA - PINDA
Een van de oudste specerijen samen met de zachte smaak van mandarijn maakt van deze praline een specialleke.
Allergenen
MELK - SOJA - GLUTEN
Deze praline van witte chocolade bevat een feuilletine koekje met daarbovenop een vanille ganache en een Passievrucht confit.
Allergenen
MELK - SOJA - GLUTEN
Deze praline bevat een gelei van framboos met een krokantje van speculaas..
Allergenen
MELK - SOJA - GLUTEN
Deze creatie van melkchocolade bevat een smeuïge hazelnoot praliné met knettersuiker
Allergenen
MELK - SOJA - HAZELNOOT
De zachtheid van mango en de pittigheid van chili zijn een "match made in heaven"! Deze praline van pure chocolade is een echte aanrader!
Allergenen
MELK - SOJA - LICHT PIKANT
Het kan gewoon niet frisser als dit! De zoetige limoncello aangevuld met het zurige van limoen maakt deze praline gewoon zalig van smaak!
Allergenen
MELK - SOJA
BEVAT ALCOHOL
De meest verrassende praline. De licht zoete nootachtige smaak van maanzaad gecombineerd met heet zurig van citroen. Gewoon lekker!
Allergenen
MELK - SOJA
Voor de zoetebekken een romige koffie vulling met een toets van koffie en een krokante laag in speculaas in een omhulsel van melkchocolade
Allergenen
MELK - SOJA - GLUTEN
We hebben altijd 3 verschillende soorten breekchocolade in de winkel liggen.
De toppings veranderen regelmatig, maar u heeft steeds de keuze tussen de drie basis chocolades;: puur, melk en wit.
We maken onze breekchocolade meestal op een groot formaat en dan wordt er het gewenste gewicht afgebroken en verpakt.
Met de feestdagen durven wel eens speciale thema breekchocolade maken. Mogelijks is die dan te koop in een vaste verpakking.
Hier komen onze "specials" tijdens feestdagen
en andere speciale gelegenheden.
Leen: +32 474 19 16 87
Joppe: +32 496 39 67 60
Stefan: +32 474 72 87 92
Maandag | GESLOTEN |
Dinsdag | GESLOTEN |
Woensdag | 10u-18u |
Donderdag | 10u-18u |
Vrijdag | 10u-18u |
Zaterdag | 10u-18u |
Zondag | 10u-18u |