Welkom!

Wat gebeurt er wanneer twee beste vrienden met dezelfde droom hun ideeën bundelen... een eigen zaak! Met trots kondigen wij aan onze droom waar te hebben gemaakt. Ons concept is klassiekers onze eigen touch te geven door uitdagende smaken en texturen toe te voegen, zo creëren we voor ieder wat wils! 


We werken enkel met VERSE en KWALITATIEVE ingrediënten en bereiden alles op een ambachtelijke wijze omdat we overtuigd zijn hiermee het verschil te kunnen maken.


We zijn Leen en Joppe, de bezielers van Elle Chocolates. Beide zijn we afgestudeerd als Technisch Chocolatier/Patissier op het PIVA in Antwerpen en hebben er samen een bijkomend specialisatiejaar chocolade aan onze opleiding toegevoegd. Hierdoor hopen we onze passie en droom om een carriere in de wereld van chocolade, verfijnde patisserie en ijscreaties verder uit te bouwen. Één ding is zeker... kwaliteit gaat boven kwantiteit

Over ons

Op dit moment hebben we nog geen fysieke winkel en kan u enkel online bestellingen plaatsen die op ons adres in Terhagen kunnen afgehaald worden. In de nabije toekomst trachten we u bijkomende opties zoals thuislevering en mogelijks opsturen via DPD Fresh (een service waar de koude keten gegarandeerd wordt) aan te bieden.